• فلوشیپ دانشگاه علوم پزشکی تبریز (دستیار تکمیلی تخصصی) سال تحصیلی 95-94
  • تسهیلات خدمت سربازی نخبگان و کسر خدمت مشمولان عادی
  • طرح پیام آوران بهداشت – قابل توجه مشمولان متقاضی شرکت در طرح
  • آموزش دستیاری پزشک پژوهشگر – اسامی برگزیدگان اولین دوره اعلام شد
  • پژوهشکده قلب عروق اصفهان – انتخاب مجدد به عنوان مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی
  • اولین همایش بین المللی زالو ؛ زیست شناسی ، زیست فناوری و کاربرد ها

 

فلوشیپ دانشگاه علوم پزشکی تبریز (دستیار تکمیلی تخصصی) سال تحصیلی 95-94

دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظر دارد بر اساس دستورالعمل دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی ، در سال تحصیلی 95-94 ، از طریق آزمون علمی و عملی ، اقدام به پذیرش دستیار تکمیلی تخصصی ( فلوشیپ ) در رشته های مشروحه ذیل نماید. 

ظرفیت پذیرش دوره های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) سال تحصیلی 95-94 دانشگاه علوم پزشکی تبریز

ردیف

رشته پیش نیاز

نام رشته

ظرفیت پذیرش

 1

زنان و زایمان

انکولوژی زنان

2

طب مادر و جنین

2

ناباروری

1

2

جراحی کلیه و مجاری ادراری و تانسلی

ارولوژی زنان

1 (داوطلبین زن)

3

چشم پزشکی

قرنیه

1

ویتره ورتین

1

4

تخصص و فوق تخصص بیماری های قلب و عروق

اینترونشنال کاردیولوژی

4

الکتروفیزیولوژی بالینی قلب

1

5

داخلی ، بیهوشی ، جراحی عمومی ، پرتو درمانی

تروما در جراحی عمومی

2

 

متقاضیان واجد شرایط می توانند جهت ثبت نام اولیه ، از مورخ  11/ 11/ 93  لغایت  25/ 11/ 93 ، از طریق آدرس  www.tbzmed.ac.ir  اقدام نمایند. 

برای مشاهده جدول رشته ها و ظرفیت ها کلیک نمائید. 

برای مشاهده دستورالعمل دوره های فلوشیپ 1394 کلیک نمائید.

لینک خبر

منبع: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز


تسهیلات خدمت سربازی نخبگان و کسر خدمت مشمولان عادی

سردار کمالی در واکنش به خبر بنیاد ملی نخبگان تشریح کرد:  شروط سربازی نخبگان و کسر خدمت مشمولان غیر نخبه

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح ، در واکنش به خبری در خصوص نصف شدن طول مدت سربازی نخبگان و استعدادهای برتر، جزییات مربوط به بهره مندی نخبگان و استعدادهای برتر از تسهیلات خدمت وظیفه عمومی را تشریح کرد.

سردار موسی کمالی، با اشاره به خبر منتشر شده پیرامون نصف شدن مدت سربازی نخبگان، ضمن رد این موضوع گفت: برابر قوانینی که در حال حاضر داریم و در حال اجراست، نخبگان و استعدادهای برتر، خدمت سربازی خود را به شکل متداول انجام نمی دهند؛ یعنی این روند که به آموزشی رفته و سپس به یگان های نظامی منتقل شوند، در خصوص آنان اعمال نمی شود.

سردار کمالی ادامه داد: برای آن دسته از نخبگان و استعدادهای برتر که شرایطش در قانون آمده و بنیاد ملی نخبگان نیز آنان را تایید کرده است، نحوه سربازی به این شکل است که آنان می بایست یک پروژه تحقیقاتی در موضوعات لشکری و کشوری را انجام داده و پس از آن، با گذراندن یک دوره آموزشی، کارت پایان خدمت بگیرند.

سردار کمالی با بیان اینکه در این شرایط این موضوع که طول مدت سربازی این دسته از مشمولان نصف می‌شود صحت ندارد، گفت: البته ارائه پروژه در موضوعات لشکری و کشوری دارای شرایطی است که یکی از آنها این است که حداقل یک سال مراحل تحقیقاتی این پروژه طول بکشد و این طور نباشد که یک فردی بیاید و پروژه ای را یک ماهه انجام بدهد و کارت پایان خدمت بگیرد.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، با بیان اینکه این دسته از نخبگان اصلا به سربازی نمی روند که بخواهند سربازیشان نصف شود، درباره شرایط انجام پروژه های تحقیقاتی این افراد نیز گفت: کسانی که جزو نخبگان و استعدادهای برتر هستند، باید به بنیاد ملی نخبگان مراجعه کرده و در آنجا این افراد به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح معرفی می شوند که پس از آن با توجه به نیازهای دستگاه ها و نهادها، این افراد برای انجام پروژه های تحقیقاتی، به نهادهای مختلف معرفی می شوند. به عنوان مثال، ممکن است فردی به وزارت نفت معرفی شده و فردی دیگر متناسب با تخصص و مهارتی که در انجام کار پژوهشی دارد به وزارت راه برود و همچنین سایر نهادها و دستگاه ها.

سردار کمالی همچنین با اشاره به آنچه که در خبرها درباره شرایط بهره مندی از تسهیلات سربازی برای نخبگان آمده بود گفت: در یکی از موارد، اشاره شده بود که این افراد می توانند در دوران دانشجویی خود چنین پروژه هایی را انجام دهند، اما این طور نیست و آنان حتما باید پس از فراغت از تحصیل نسبت به انجام پروژه اقدام کنند.

شرط دریافت کسر خدمت برای پژوهشگران غیر نخبه

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، درباره اینکه آیا تنها نخبگان و استعدادهای برتر امکان استفاده از پروژه تحقیقاتی به جای سربازی را دارند یا خیر، گفت: در خصوص مشمولان غیرنخبه نیز قوانینی وجود دارد که بر اساس آن، مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر می توانند با دادن یک پروژه در موضوعات امنیتی و دفاعی، از دو ماه تا 21 ماه کسر خدمت دریافت کنند.

سردار کمالی با تاکید بر اینکه نوع پروژه مشمولان نخبه و غیرنخبه متفاوت است، گفت: مشمولان نخبه می بایست در موضوعات و مسائل کشوری و لشکری پروژه ارائه داده و مشمولان غیرنخبه باید در خصوص مسائل امنیتی و دفاعی پروژه بدهند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح، همچنین درباره اینکه گفته شده بود نخبگان دارای مدرک کارشناسی امکان ارائه پروژه به جای انجام خدمت سربازی را ندارند نیز گفت: درخصوص مشمولان غیرنخبه شرط کارشناسی ارشد و بالاتر وجود دارد اما در موضوع مشمولان نخبه و استعدادهای برتر چنین شرطی وجود ندارد و مشمولان دارای مدرک کارشناسی نیز در صورتی که امکان ارائه پروژه تحقیقاتی را داشته باشند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

خبرهای سربازی تنها از مرجع ستادکل نیروهای مسلح اعلام می شود

سردار کمالی در خاتمه با تاکید بر اینکه در بحث اخبار و موضوعات مرتبط با سربازی ، نظیر بخشش ها، آیین نامه ها و قوانین جدید و …، تنها مرجع رسمی اطلاع رسانی و تصمیم گیری، ستاد کل نیروهای مسلح است، گفت: بنابراین خواسته ما این است که افراد غیرمسئول از بیان مطالبی که ممکن است با قوانین سربازی چندان سنخیتی نداشته باشد خودداری کنند.

لینک خبر

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران


طرح پیام آوران بهداشت – قابل توجه مشمولان متقاضی شرکت در طرح

به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا ، سرهنگ ” رحمان علیدوست ” گفت: ثبت نام در طرح پیام آوران بهداشت ، با استقبال خوب مشمولان همراه بوده و دارندگان برگ آماده به خدمت به تاریخ اسفند ماه سال جاری همچنان فرصت دارند تا برای شرکت در این طرح به سایت http://tips.behdasht.gov.ir مراجعه نمایند.

معاون احضار و اعزام سازمان وظیفه عمومی ناجا اظهار داشت: این طرح ، پذیرای مشمولان در مقاطع تحصیلی دکتری پزشکی (داروسازی، دندانپزشکی و پزشک عمومی) و نیز پیراپزشکی منحصرا رشته های تکنسین اتاق عمل، پرستاری، پرتو پزشکی، بینایی سنجی، رادیولوژی، رادیو تراپی، شنوایی درمانی، فیزیوتراپی، هوشبری و … می باشد.

لینک خبر

منبع: سازمان وظیفه عمومی ناجا


آموزش دستیاری پزشک پژوهشگر – اسامی برگزیدگان اولین دوره اعلام شد

نتیجه مصاحبه داوطلبان اولین دوره آموزش دستیاری پزشک پژوهشگر اعلام و برگزیدگان این دوره آموزشی معرفی شدند.

دکتر مجتبی زارعی، مشاور معاون تحقیقات و فناوری، ضمن اعلام این خبر گفت: متقاضیان واجد شرایط اولین دوره پزشک پژوهشگر، از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، ایران، اصفهان، شیراز و تبریز بوده اند که بر اساس مصاحبه صورت گرفته توسط شورای عالی توسعه تحقیقات علوم پزشکی، 13 نفر از متقاضیان پذیرفته شدند.

دکتر زارعی گفت: شورای عالی توسعه تحقیقات که مصاحبه داوطلبان اولین دوره آموزش دستیاری پزشک پژوهشگر توسط این شورا صورت گرفته است، متشکل از معاون تحقیقات و فناوری، دبیر شورا، نمایندگان تام الاختیار، معاون آموزشی و نمایندگان آموزشی و پژوهشی دانشگاه های مذکور بوده اند.

دکتر زارعی افزود: پذیرفته شدگان در این آزمون پایه، برای پیگیری مراحل ثبت نام به معاونت آموزشی و مرکز تحقیقاتی دانشگاه میزبان مراجعه نمایند و برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دبیرخانه شورای عالی توسعه ظرفیت تحقیقات علوم پزشکی به نشانی  http://rcd.hbi.ir  مراجعه نمایند.

اسامی پذیرفته شدگان اولین دوره آموزش دستیاری پزشک پژوهشگر در اینجا ببینید.

لینک خبر

منبع: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی


پژوهشکده قلب عروق اصفهان – انتخاب مجدد به عنوان مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی

پیرو هماهنگی های صورت گرفته  با دفتر منطقه ای سازمان بهداشت جهانی و به دنبال رعایت ضوابط و استاندارد های این سازمان در پژوهشکده قلب و عروق اصفهان، این پژوهشکده برای سومین بار متوالی به عنوان مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی در زمینه پیشگیری، کنترل و بازتوانی بیماری های قلبی عروقی در منطقه مدیترانه شرقی (EMRO) انتخاب گردید. به این ترتیب، همکاری این پژوهشکده با سازمان جهانی بهداشت به بیش از یک دهه بالغ شده است.

لازم به ذکر است پژوهشکده قلب و عروق اصفهان، اولین و تنها مرکز همکار این سازمان در زمینه بیماری های قلبی عروقی در کشور و یکی از معدود مراکز همکار این سازمان است که در خارج از تهران مستقر می باشد. با تداوم همکاری پژوهشکده قلب و عروق با سازمان بهداشت جهانی، فعالیت های این پژوهشکده در سطح ملی و منطقه ای گسترش خواهد یافت و چشم انداز وسیع تری پیش روی دست اندرکاران خواهد بود.

WHO_Collaborating_2014.pdf

لینک خبر

منبع: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان


اولین همایش بین المللی زالو؛ زیست شناسی، زیست فناوری و کاربرد ها

اولین همایش بین المللی زالو؛ زیست شناسی، زیست فناوری و کاربرد ها، در تاریخ 28 الی 30 بهمن ماه 93، در دانشگاه تهران برگزار می شود.

زالوی طبی از دیرباز در جهان و ایران مورد استفاده طبی قرار می گرفته است. این استفاده در سال های اخیر رو به افزایش گذاشته و بازار جهانی و ملی بسیار ارزشمندی را ایجاد کرده است. استفاده از زالوی طبی در درمان بیماری های نقرس ، بیماری های قلبی ، کاهش فشار خون، سکته مغزی، پیوند اعضا و جراحی پلاستیک پذیرفته شده است و زالو درمانی به عنوان طب مکمل در دانشگاه Duisseberg_Essen آلمان، در آکادمی زالو درمانی آمریکا و سایر نقاط جهان تدریس می شود. همچنین زالو از سال 2004 به عنوان ابزار پزشکی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) و به عنوان دارو توسط وزارت بهداشت آلمان مورد تایید قرار گرفت. امروزه مراکز پرورش زالوی طبی در کشورهای پیشرفته جهان مانند فرانسه ، آلمان و انگلیس و نیز کشورهای اخیرا توسعه یافته مانند مالزی توسعه فراوان یافته است و این جانور را بصورت استاندارد به بازار عرضه می کنند. در ایران نیز زالو درمانی در دانشگاه علوم پزشکی، به عنوان بخشی از مباحث درس تخصصی طب سنتی تدریس می شود. در بسیاری از کشورها علاوه بر بانک خون، بانک زالو وجود دارد و در بسیاری از بیمارستان های کشورهایی نظیر استرالیا، بخش زالو درمانی وجود دارد. گونه های زالوی طبیHirudo medicinalis ، Hirudo verbana و Hirudo manillensis در کشورهای مختلف نظیر فرانسه، انگلستان، آلمان، مالزی، اکراین و روسیه پرورش داده می شوند و این جانور بصورت استاندارد به بازار عرضه می شود.

متاسفانه در کشور ما، زالو های مورد استفاده از طبیعت جمع آوری می شوند. در سال های اخیر جمع آوری بی رویه زالوی طبی از طبیعت، توسعه فعالیت های کشاورزی و از بین رفتن زیستگاه های طبیعی گونه و استفاده از سموم شیمیایی، این گونه را در معرض خطر انقراض قرار داده است. در صورتی که جهت جبران کاهش جمعیت این گونه، تکثیر و پرورش مصنوعی صورت نگیرد، نمونه های طبیعی منقرض خواهد شد. از طرفی جمع آوری زالو از طبیعت همواره امکان انتقال بیماری های نظیر ایدز، هپاتیت یا بیماری های ناشناخته زئونوتیک (مشترک بین انسان و حیوان) را فراهم می سازد و زالوی آلوده، نظیر سرنگ آلوده متحرک می باشد.

تاریخ های مهم

آخرین مهلت ارسال چکیده مقاله :  10 بهمن ماه 93 

تاریخ اعلام نتیجه داوری چکیده مقالات :  13 بهمن ماه 93 

آخرین مهلت ثبت نام ویژه :  15 بهمن ماه 93 

زمان برگزاری همایش :  28 الی 30 بهمن ماه 93 

محور های همایش

–   بیولوژی

–   بیوتکنیک و بیوتکنولوژی

–   کاربرد و درمان

–   تاکسونومی و فیلوژنی

–   تکوین

–   جمعیت شناسی

–   فیزیولوژی

–   اکولوژی

–   حفاظت گونه های زالو

–   ژنتیک

–   تکثیر و پرورش (کارآفرینی و اشتغال زایی)

–   تغذیه و رشد عوامل محیطی موثر در پرورش  صنعتی زالو

–   ویژگی های پرورش زالو

–   اخلاق پزشکی و فقه اسلامی

–   دارویی

–   قوانین و مقررات

–   ایمنی و استاندارد ها

–   کاربرد های صنفی

دبیرخانه همایش

تلفن :02161112702، 02166461505

فکس : 66405141 – 021 

رایانامه : leech@ut.ac.ir

اعتبار و صحت سنجی همایش

سایت همایش (http://leech.ut.ac.ir) ، زیر دامنه سایت دانشگاه تهران (http://ut.ac.ir) می باشد.

لینک اولین همایش بین المللی زالو ؛ زیست شناسی ، زیست فناوری و کاربرد ها